Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Zonguldak’ta Sunay Akın Rüzgârı: “Mahya Işıkları” Söyleşisi Yoğun İlgi Gördü

3 saat önce

Zonguldak’ta Sunay Akın Rüzgârı: “Mahya Işıkları” Söyleşisi Yoğun İlgi Gördü

 

Zonguldak Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerimiz kapsamında; şair, yazar ve anlatıcı Sunay Akın’ı şehrimizde ağırladık. Belediye Kültür Merkezimizde düzenlenen “Mahya Işıkları” söyleşisi ve kitap imza programı, hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa; Belediye Başkan Vekilimiz Fırat Birkan, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Şair-Gazeteci-Yazar İbrahim Tığ, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kültür ve sanatın birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koyan etkinlik, Zonguldaklıların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Sunay Akın’ın kendine özgü anlatımıyla tarih, edebiyat ve kültür dolu bir yolculuğa çıkan katılımcılar, “Mahya Işıkları” söyleşisinde hem düşündüren hem de keyifli anlara sahne olan bir akşam yaşadı. Anlatılarıyla geçmiş ile bugün arasında güçlü bağlar kuran Akın, dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

Söyleşinin ardından gerçekleştirilen kitap imza programında vatandaşlarımız, Sunay Akın ile birebir sohbet etme ve kitaplarını imzalatma fırsatı buldu. Samimi anların yaşandığı imza etkinliği, programa katılanlar için unutulmaz bir deneyim oldu.

Zonguldak Belediyesi olarak şehrimizde kültür ve sanatın ışığını büyütmeye, her yaştan vatandaşımızı nitelikli etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz.